ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Healing af krop og sjæl – juni 2019

Specielt kursus med Hanne Beyer Iversen og Anne-Grete Hav Hermansen på Lesbos

for tidligere deltagere – og nye

 

13.- 20. Juni 2019

 

Generel information samt tilmelding: se Grækenland

 

 

Plan for ugens forløb:

Torsdag
Afrejse fra Kastrup kl. 8 med ankomst til Petra ca. 13.30. Herefter tid til frokost m.m.
Kl. 16 mødes vi i haven ved Pension Miramare til en forfriskning og introduktion af ugen.
Kl. 17.30 Besøg og meditation i de gamle kirker i Petra: Nikolaos- og Mariakirken.
Herefter middag i Kvinde-kooperativet med udsigt til solnedgangen over havet.

Fredag
Er der mulighed for at lave Qigong, slappe af og gøre hvad der passer jer om formiddagen.
Kl. 14-18 Gruppemøde med meditation, mindfulness, Option-processen m.m. bl.a. med fokus på åbning af hjertet.
Aftensmad i Taverna Avlaki ved havet.

Lørdag – søndag
Spirituel minirejse til pilgrimsbyen Agiassos, hvor vi overnatter i det nyrestaurerede kloster som omkranser Mariakirken her. Her får vi den altfavnende og omsorgsfulde Maria-energi forærende, som er meget kraftig i denne by, fordi en hellig ikon, malet af evangelisten Lukas, blev bragt hertil i begyndelsen af første århundrede. Her samlede sig et spirituelt fællesskab omkring ikonen – som stadig tiltrækker grækere fra hele verden. De kommer for at bede om hjælp eller takke Maria.

Har du en speciel tilknytning til Maria-healings-kraften eller ønsker det, så kan du i meditationerne få direkte kontakt, hvor du har mulighed for healing og dyb selvindsigt. Samtidig er det en unik mulighed for at opleve det oprindelige Grækenland langt væk fra turistområderne. Her er de lokale nært knyttet til naturen og lever af den. Her er der også mulighed for at købe urter, honning, figner, valnødder, oste og andet.

Lørdag
Kl. 10
 kører vi fra Miramare i egen bus og besøger undervejs de smukt restaurerede varme kilder i Polichnitos. Disse kilder er nogle af de bedste varme kilder i verden med behagelig temperatur og en unik mineralsammensætning. Efter badet spiser vi frokost her.
Kl. 16 Indkvartering i klosteret i Agiassos med besøg i den store Maria-kirke med en hellig helbredende ikon og rundtur i byen, hvor vi oplever ”det gamle Grækenland”.
Kl. 19 Lækker aftensmad i Marias Taverna på torvet. Maden er lavet af afgrøder fra Marias egen have i bjergene. Derefter aften-likør eller andet i en af byens cafeer.

Søndag
Kl. 9-10
 Fælles Morgenmad i Café Theophilos udenfor kirken og klosteret.
Kl. 10-15 Vi begynder dagen i Hannes favorit-kirke på Lesbos: en lille Maria-kirke, som hedder “Livets kilde”, hvor vi starter ugens mest spirituelle vandretur i stilhed ad en smuk gammel pilgrimssti med meditationer ved 4 små kirker med meget høje energi-frekvenser.
Kl. 15 Kaffe og mulige indkøb på torvet.
Kl. 16 Bussen kører os tilbage til Petra.

Mandag: Er helt til jeres egen disposition – til fordøjelse af det oplevede, afslapning, strandtur m.m.

Tirsdag
Kl. 10
 Afgang fra Miramare til bjerglandsbyen Lafionas. – Herfra vandring i stilhed til nåleskovskirken med natur-meditationer og den smukkeste udsigt over det Ægæiske hav.
Kl. 14 Frokost i en ægte græsk taverna i Lafionas med udsigt over Petra bugten.
Kl. 16- 18 gruppemøde på Miramare.

Onsdag
Kl. 10-13
 Gruppesamling i sommerhuset.
Kl. 17 fra Miramare med bus til Petri. Herfra vandretur ind i bjergene til Møllernes dal med meditation til naturens lyde.
Kl. 19 Aftensmad i bjerglandsbyen Petri med udsigt udover Petra, bugten og solnedgangen over havet.

Torsdag
Kl. 9.30
ca. tager vi af sted fra dejlige Petra igen. Ankomst i København ca. 14.30.

Nogle af dagene er der mulighed for at deltage i afslappende og energivende Qigong-øvelser med Lise Ryt-Hansen (aftales dernede).

Vandreturene er i stilhed.

Ret til ændringer forbeholdes.

 

 

Fly, ophold m.m.  

Der er fly direkte til Lesbos. Fly, logi og transfer arrangeres af Spies. Vi bor fortrinsvis på en lille pension med lejligheder med bad og køkkenkrog samt med balkon eller terrasse. Så du kan enten selv lave kaffe/te og mad eller spise på en af de nærliggende caféer eller restauranter.

Prisen for fly (inkl. mad på flyet), hotel, transfer og kursus er fra 8.149 kr. afhængig af, hvilken slags værelse/lejlighed det er. Tillæg for eneværelse er fra 550 kr.

Der er mulighed for en ekstra uges ferie mod et mindre tillæg, hvis der er plads. Tidligere deltagere anbefaler at tage en ekstra uge, hvis det er muligt. Men giv besked i god tid.

(Ring og hør nærmere.)

 

 

Andre udgifter

Kursusmateriale er inkluderet i prisen, men ikke lokal transport og måltider udenfor klosterturen.

Hertil kommer ca. 600 kr. til klosterturen (som betales dernede) for bus, varme kilde, måltider og overnatning på klosteret.

 

 

Udtalelse fra tidligere deltagere

Dette kursus har bragt mig dybere ind mod min kerne – gennem nærværet med naturen, gennem fordybelse i spirituelle fokus-øvelser, guidet skønt af Anne-Grete og Hanne, – og den unikke Lesbos-energi. Kh Bo

Fantastisk tur med overnatning i Agiassos og dejlige vandreture. Fik specielt løsnet op omkring hjertet i den varme kilde – efter forudgående besøg i de 2 Petra-kirker.
Qigong var dejligt og var en del af min afstressning. Ville ikke være den foruden. Dejligt kursus, der fik mig tilbage til/ tæt på min kerne. Mit mål var at skabe fredfyldte relationer, og det er indfriet. Knus Merete

 

 

Generel information samt tilmelding: se Grækenland