ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Chakrabalancering, Reiki-healing og kinesiologi

Både til Chakrabalancering og til Reiki-healing ligger du på en briks med tøjet på og et tæppe over dig.

 

Chakrabalancering

Chakrabalancering handler om at balancere energierne i de 7 hovedchakraer/energicentre. Disse er som energispiraler, der udspringer fra rygsøjlen og udmunder fortrinsvis på forsiden af kroppen. Chakraerne er beskrevet i de flere tusinde år gamle indiske skrifter kaldet vedaerne. Hvert chakra har en speciel energi/vibration med en tilhørende lyd og farve, en tilknytning til et element og et bestemt indre organ samt nogle psykiske kvaliteter. Chakraerne har også enten en maskulin eller en feminin energi.

De 7 hoved-chakraer kaldes: Rod-centeret, Hara-centeret/bug-centeret, Solar Plexus, Hjerte-centeret, Hals-centeret, Det 3. øje/pande-centeret og Kron-centeret.

Ved en chakrabalancering vil jeg starte med at mærke energierne i de forskellige chakraer, og derefter tilføre energi til de centre, der mangler energi. Er du interesseret, vil jeg selvfølgelig fortælle dig, hvad jeg mærker. Jeg vil desuden lave en guided meditation med dig og lære dig, hvordan du også selv kan balancere energierne i chakraerne.

Har du lyst, kan vi også tale om, hvad årsagerne kan være til de ubalancer, jeg mærker.

 

Reiki-healing

Reiki er japansk og betyder ”Universel Livsenergi”. Energien overføres fra en person, der har fået nogle Reiki-indvielser, til en anden person. Den healende energi kommer ikke fra healeren selv, men fra en højere universel energi og kærlighed – ”Den Universelle Kilde”. Som healer er jeg blot en kanal, et lille nedløbsrør, for denne energi.

Som Reiki-healer lægger jeg hænderne forskellige steder på din krop fra hovedet ned til fødderne. Den healende energi vil undervejs selv strømme til de steder, hvor der er brug for den, og i de rette mængder.

Reiki løsner blokeringer, renser ud og giver ny energi og balance.

Healingen kan ske på alle planer – både fysisk, psykisk og spirituelt.

Reiki-healing er tusind år gammel og stammer oprindelig fra buddhistiske munke i Tibet. Metoden blev genopdaget i 1800-tallet af Mikao Usui under studiet af nogle gamle buddhistiske skrifter, og via Japan kom det senere til Vesten.

Reiki-healing er både kraftfuld og blid, da det er klientens eget energisystem, der modtager og fordeler energien.

Healingens virkning er ikke afhængig af, om du tror på healingen eller på en guddommelig kraft.

Reiki kan også bruges til fjernhealing, healing af situationer og renselse af rum. – Ring for at høre nærmere.

 

Kinesiologi

Kinesiologi blev udviklet i 1960’erne af kiropraktorer i USA, og ordet kinesiologi betyder “læren om bevægelse”.

I Kinesiologi benytter vi os af, at kroppen ved bedre end vores hoved (den rationelle tænkning), hvad der er godt for os, og hvad vi har brug for. Vi kan derfor bruge kroppen til at svare på spørgsmål og til at teste forskellige ubalancer og mangler både fysisk og psykisk. Dette er især nyttingt i situationer, hvor vi selv er i tvivl.

Muskeltesten kan foregå enten liggende på en briks med alt tøjet på, siddende eller stående.

Kinesiologi er bl.a. en enkel måde at teste mangler af vitaminer og mineraler på, samt fødevareallergier m.m.

Ring for at høre mere.