ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Foredrag om selvværd og nyt kursus

Kære modtager af min nyhedsmail.

Jeg håber, du nyder efteråret inden døre eller uden døre – trods regn og rusk. Jeg er selv i sommerhus på Møn i denne weekend, og her har vinden godt fat i bølgerne, og de tilbageværende æbler gynger i æbletræets grene.
 
Om efteråret og vinteren trækker vi gerne følehornene lidt mere ind og finder på andre aktiviteter, end sommeren lægger op til. Jeg går selv gerne til foredrag i vinterhalvåret. – Jeg bliver vist aldrig for gammel til nye input. 🙂
 
Men siden min sidste nyhedsmail i august er jeg også blevet bedt om at holde et foredrag om selvværd i Lyngby torsdag d. 7.11. Så hvis det er noget for dig, er der stadig 5 pladser tilbage. Du kan se mere i min kalender her.
 
Som mange ved, har jeg i en lang årrække lavet kurser på dejlige Lesbos med lidt forskelligt indhold. Og d.11.-18. juni 2020 laver Lise Ryt-Hansen og jeg et nyt kursus med fokus på Qigong og natur-terapi. På dette kursus uddyber Lise Qigong træningen, så der er mere tid til dette end tidligere, og desuden kan man deltage i noget naturterapi, som jeg står for – foruden nogle smukke vandreture. Ingen af delene kræver særlige forudsætninger. Alle Kan deltage. Du kan læse mere på hjemmesiden her.

D. 3.-10. september 2020 gentager vi kurset fra i år med Qigong, meditationer, skyggesider, drømmetydning, Option-proces og –dialoger, vandreture m.m. (Se på hjemmesiden her).
Du ønskes et dejligt fortsat efterår.
 
Mange kærlige hilsner
Anne-Grete