ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Program for foråret 2021

Jeg har p.t. ikke nogen offentlige foredrag her i foråret.

Til gengæld er du meget velkommen til at deltage i en af mine grupper, hvor der er et par ledige pladser, eller komme til individuel- eller parterapi.

Desuden kan jeg meget varmt anbefale de 2 ture til Grækenland i juni og september.

Læs mere om det hele nedenfor og andre steder her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive.

Ønsker du at få min nyhedsmail, som bliver sendt ud i januar og august, så tilmeld dig til dette. I august 2020 handlede det bl.a. om, hvad vi kan lære af corona-krisen, og i december var temaet “Smerte opstår, når vi  har modstand på det, som ER”. (Det er også muligt at få disse mails tilsendt, hvis du ønsker det)

De bedste ønsker om et dejligt forår.

Kærlige hilsner

Anne-Grete


GRUPPE:

Er du interesseret i at deltage i en selvudviklingsgruppe med Anne-Grete? Så ring og hør nærmere på tlf. 39 63 68 54 (fastnet) eller send en mail til ag@hav-hermansen.dk

Gruppen mødes en hverdagsaften ca. 1 gang om måneden. Der arbejdes med meditation, drømme, psykoterapi, coaching, tankefeltterapi m.m. Det er en rigtig god måde at få vendt problemer i livet på og samtidig blive inspireret af andre til at komme videre.

Læs udtalelser fra deltagere her


INDIVIDUELLE AFTALER:

Er du interesseret i individuelle aftaler med coaching/udforsknings-dialoger, psykoterapi, drømmeanalyse, gestalt- og kropterapi, kunstterapi, visualisering og meditation (for enkeltpersoner og par), så ring og hør nærmere på tlf. 39 63 68 54 (mobil 40 10 37 54) eller send en mail til ag@hav-hermansen.dk. Dialoger kan også laves pr. telefon.

Der er også mulighed for private arrangementer med foredrag, kurser og grupper.

Læs udtalelser her


REJSER:

havfruekvinde-lesbos-2

Grækenland:

Bliv beriget med kursus og ferie samtidig med, at du støtter grækerne på denne dejlige ø, der er med på Unescos verdens arvs liste.

For 19. år i træk laver Anne-Grete Hav Hermansen sine meget eftertragtede kurser på Lesbos.

12.-20. juni 2021Qigong og natur-terapi

starten af september 2021 (dato følger snarest)Ro og næring til krop og sjæl


ao_stilhedKurserne indeholder bl.a. vandreture i smuk natur, bad i varmt mineralsk kildevand, meditation, mindfulness samt arbejde med drømme, skyggesider, Option-processen, udforsknings-dialoger/coaching og opbyggende ritualer i hverdagen. Desuden beskæftiger vi os med at slippe kontrol, have tillid, turde stå ved sig selv og lukke op for kærligheden til sig selv og til andre.

Nyd den særlige energi på Lesbos, hyggelige Petra, den dejlige græske mad, solen, vandet, samværet med de andre kursister og stunder alene, hvis du har brug for det.

Kurserne laves i samarbejde med Qigong-instruktør Lise Ryt-Hansen samt Hanne Beyer Iversen, der har boet på Lesbos siden 1995 og derfor kender steder, hvor turister ellers ikke kommer.
Der er mulighed for at lave Qigong og andre energigivende øvelser ved havet om morgenen.

Er du interesseret, så se mere her på hjemmesiden eller ring og få særskilt brochure – og giv besked hurtigst muligt.

Læs mere og se fotos fra turene

”Kære Anne-Grete. STOR TAK for en vidunderlig tur. Jeg blev i den grad ladet op af sol og din visdom, og det er ikke sidste gang, jeg skal til Lesbos. De bedste hilsner Charlotte”

Læs flere udtalelser

Tilmelding til kurserne i Grækenland på tlf. 39 63 68 54 (fastnet)

eller på ag@hav-hermansen.dk