ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Program for 2022

Jeg har p.t. ikke nogen offentlige foredrag i efteråret.

Til gengæld er du meget velkommen til at deltage i en af mine grupper, hvor der er et par ledige pladser, eller komme til individuel- eller parterapi.

Desuden kan jeg meget varmt anbefale turene til Grækenland i juni og september.

Læs mere om det hele nedenfor og andre steder her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive.

Ønsker du at få mine nyhedsmails tilsendt, så tilmeld dig til dette. De bliver udsendt 2-4 gange om året med et tema og lidt nyt. I december 2020 temaet “Smerte opstår, når vi har modstand på det, som ER”, i maj 2021 var det “Hvad får dit hjerte til at synge?” og i august handlede det om at være i et parforhold. Disse og nogle andre tidligere mails kan nu også ses her på hjemmesiden under kalenderen. Men det bedste er selvfølgelig at få dem tilsendt, lige når de er skrevet, inklusiv seneste nyt 😊

De bedste ønsker for den kommende tid.

Kærlige hilsner

Anne-Grete


GRUPPE:

Er du interesseret i at deltage i en selvudviklingsgruppe med Anne-Grete? Så ring og hør nærmere på tlf. 39 63 68 54 (fastnet) eller send en mail til ag@hav-hermansen.dk

Gruppen mødes en hverdagsaften ca. 1 gang om måneden. Der arbejdes med meditation, drømme, psykoterapi, coaching, tankefeltterapi m.m. Det er en rigtig god måde at få vendt problemer i livet på og samtidig blive inspireret af andre til at komme videre.

Læs udtalelser fra deltagere her


INDIVIDUELLE AFTALER:

Er du interesseret i individuelle aftaler med coaching/udforsknings-dialoger, psykoterapi, drømmeanalyse, gestalt- og kropterapi, kunstterapi, visualisering og meditation (for enkeltpersoner og par), så ring og hør nærmere på tlf. 39 63 68 54 (mobil 40 10 37 54) eller send en mail til ag@hav-hermansen.dk. Dialoger kan også laves pr. telefon, Skype o.l.

Der er også mulighed for private arrangementer med foredrag, kurser og grupper.

Læs udtalelser her


REJSER:

havfruekvinde-lesbos-2

Grækenland: Ro og næring til krop og sjæl

Bliv beriget med kursus og ferie på denne dejlige ø, der er med på Unescos verdens arvs liste.

I 20 år har Anne-Grete Hav Hermansen lavet sine meget eftertragtede kurser på Lesbos. Men det fortsætter ikke i al evighed, så tag med mens tid er:

D. 12.-19. juni eller d. 4.-11. september 2022


ao_stilhedKurset indeholder bl.a. Qigong, meditation, mindfulness, vandreture i smuk natur, bad i varmt mineralsk kildevand samt arbejde med drømme, skyggesider, Option-processen, udforsknings-dialoger/coaching, naturterapi og opbyggende ritualer i hverdagen. Desuden beskæftiger vi os med at slippe kontrol, have tillid, turde stå ved sig selv og lukke op for kærligheden til sig selv og til andre. Det er spiritualitet i praksis.
Nyd den særlige energi på Lesbos, hyggelige Petra, den dejlige græske mad, solen, vandet, samværet med de andre kursister og stunder alene, hvis du har lyst til det.

Kurserne laves i samarbejde med Qigong-instruktør Lise Ryt-Hansen samt Hanne Beyer Iversen, der har boet på Lesbos siden 1995 og derfor kender steder, hvor turister ellers ikke kommer.
Alle aktiviteter er selvfølgelig frivillige, men de fleste bliver begejstrede for de lette livgivende Qigong øvelser ved havet om morgenen.

Er du interesseret, så se mere her på hjemmesiden eller ring og hør nærmere – og giv besked hurtigst muligt. Begrænset antal deltagere.

Læs mere her og se fotos fra turene

”Kære Anne-Grete. STOR TAK for en vidunderlig tur. Jeg blev i den grad ladet op af sol og din visdom, og det er ikke sidste gang, jeg skal til Lesbos. De bedste hilsner Charlotte”

Læs flere udtalelser

Tilmelding til kurserne i Grækenland på tlf. 39 63 68 54 (fastnet)

eller på ag@hav-hermansen.dk