ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Udtalelser fra kurset på Lesbos

Kære Anne-Grete

Ugen på Lesbos er den bedste ferie og kursus jeg har haft i mange år, og jeg har opnået så megen ro og balance i krop og sjæl. – Blandingen af ture og stillesiddende arbejde virkede rigtig godt for mig.

Også blandingen af grundlæggende meditation og drømmetydning var fin og præget af forskellige former for selvværdstræning. Ih hvor jeg nød det. Jeg havde ikke på forhånd de store forventninger andet end at have en god ferie, men jeg synes virkelig at jeg fik rigtig mange gode oplevelser samt brugbare redskaber med mig hjem. Alt i alt supergodt. Indkvarteringen var fin, og Petra en dejlig by, der alligevel var ret overskuelig.

Mange kærlige hilsner

Karen (39 år, lærer)

Lesbos 2015
En fantastisk uge med et godt afvekslende program. Jeg fik en masse redskaber til at løse mine gamle overbevisninger. God stemning og energi i gruppen. En uge med mange visdomsord.
Tak!

Lars H.

Kære Anne-Grete
Rigtig mange tak for en skøn uge på Lesbos – en fantastisk (indre) rejse – som nok er den mest udviklende og sanselige ferie, jeg har været på. Kombinationen af vandring med stilhed, meditation og ro på den ene siden og (option) dialoger, udforskning og drømme på den anden side var helt fantastisk. Jeg føler mig fredfyldt på en måde, jeg ikke mindes, jeg tidligere har mærket og samtidig fuld af lyst og mod på at arbejde videre med de begreber og værktøjer, du introducerede på turen.

Jeg er meget begejstret for din tilgang til personlig udvikling, som virker meget jordnær og håndgribelig uden en masse smarte ord og udtryk. Den måde vi arbejdede med skyggesider, ressource sider, gamle overbevisninger…. har sat en masse tanker igang hos mig, som jeg vil arbejde videre med.

Helt igennem en meget nærende og udviklende uge!

Mange hilsner

Berit

Kære Anne-Grete

Kurset har været noget af det bedste, jeg har oplevet. – Option, vandring, meditation, drømmetydning og samtaler med nye mennesker har givet mig fantastisk meget. Jeg føler, jeg har givet mig selv så mange gaver ved at tage på dette kursus.

Formen er genial. Alt går lige ind under huden, når man holder ferie og slapper af, samtidig med at man er på kursus og arbejder med sig selv. Jeg er meget taknemmelig for alle de erkendelser, jeg har fået, og jeg var gerne blevet en uge mere.

Kærlige hilsner

Åse

Tak for et meget mangfoldigt kursus. Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor essentielle temaerne: skyggesider, drømmetydning og udforsknings-dialoger er. Det er noget, som jeg også fremover vil inddrage i min hverdag. Det blev gjort enkelt og forståeligt og dermed til redskaber, som er brugbare til videre personlighedsudvikling. Processen blev rigtig godt understøttet af de vidunderlige naturoplevelser, fysiske anstrengelser (som var rigtig godt for mig), væren i nuet og fornemmelse af at blive næret og båret af jorden.

Endnu en gang tak for nogle dejlige oplevelser.

Birthe (56 år, selvstændig med indretning og finansiering)

Jeg har igen nydt at deltage i kurset på Lesbos. Det passer så fint med vekslen mellem Qigong, gruppemøde og vandring i stilhed. Det var også dejligt at få fokus på mine skyggesider igen, så jeg kan gøre noget ved dem. Og det var rigtig fint at starte dagen med Qigong samt tid til en svømmetur, inden vi mødtes i gruppen.

KH Dorte P.

Kære Anne-Grete

Det har været et rigtig godt kursus. Jeg har fået så meget ud af det på så mange planer. Super at du introducerede til skyggesider og rummelighed i starten af kurset. Det har givet en enorm rummelighed over for hinanden i gruppen.

Øen er ideel til sådan et kursus med dens skønhed, historie og stemning, – samt den dejlige mad. Det er også et fantastisk samarbejde, du har med Hanne. Og så giver det mulighed for oplevelser og viden, man ikke ville få som almindelig turist.

Du er god til at undervise og har en meget afslappet måde at gøre det på. Jeg kendte i forvejen til mange af begreberne, men har fået meget ud af at få tingene på en anden måde og i en anden sammenhæng. De ting jeg har lært her, vil jeg få stor glæde og udvikling af.

Kærlig hilsen

Hanne Knudsen

Kære Anne-Grete.

Jeg har haft stor glæde af dine kurser, og jeg nød specielt den fantastiske tur til Lesbos. Jeg har lært utrolig meget af dig og disse værktøjer bliver flittigt brugt i min hverdag til at skabe ro, harmoni og balance til glæde for mig selv og mine omgivelser. Jeg glæder mig til at se dig igen.

Kærlige hilsner

Jørgen Riis Hansen

Kære Anne-Grete.

Kurset har bare været super godt – og med en dejlig blanding af aktiviteter. Jeg nød især vandring og meditation – og så er kirkerne bare helt fantastiske.

Og Qigong er den bedste måde at starte dagen på. – Jeg har meget at “tage med hjem”  ?

Kærligst Pia

Qigong passer virkelig godt til mig. Det var også meget givende med tid til refleksion og ro samt de fantastisk vandringer i stilhed. Her gennemlevede jeg indholdet i “Sindsro-bønnen”: Giv mig sindsro til at acceptere det, der ikke kan ændres, mod og styrke til at ændre det, der skal, og visdom til at skelne mellem de to.

Kærlige tanker

Jens Erik

Kære Anne-Grete

Nylig hjemkommet fra din rejse til Lesbos i juni får jeg lyst til at vende tilbage med et par refleksioner.

Turens program var så dejligt fordelt mellem gruppens sessioner i Hannes pragtfulde have ved havet, hvor jeg specielt fik udbytte af arbejdet med drømmetydning, vores skyggesider og option-dialogerne.

Den anden halvdel jeg nød, var vores ture i Lesbos’ natur: Den gamle kirke, de varme kilder i Eftalou, vandring i stilhed langs kyststien, bjergtur op til Mølledalen, samt bådturen til Kaninøen med trommerejse, alle med islæt af meditation og sansetræning.

Undervejs kunne jeg mærke, at jeg havde gennemgået meget af arbejdet og øvelserne før, da jeg tog din life-coach uddannelse – og jeg mærkede hvor meget jeg havde lært af de emner og øvelser vi gennemgik – og specielt hvor meget det har påvirket og ændret mit liv i de forløbne 8 år.

En stor tak til dig.

Kærlig hilsen og kram fra

Bo Biilmann

Kære Anne-Grete

Tak for et dejligt kursus på Lesbos.

Kurset var en fint sammensat blanding af vandreture og mere stillesiddende arbejde. Godt arrangeret med en tilpas mængde af de enkelte elementer. Det var dejligt at opleve den store rummelighed, der var overfor alt og alle. Vi var en meget forskelligt sammensat gruppe, som alligevel kom tæt på hinanden, uden at det var påtvunget.

Kurset har flyttet mig mere, end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig. Nogle af mine overbevisninger, som jeg har haft i 30-40 år, er det lykkedes mig at udfordre. Og jeg har med positivt udbytte foretaget drømmetydninger af ikke bare egne, men også andres drømme. Jeg har også foretaget udforskningsdialoger med stort udbytte.

Det har gjort det ikke bare lidt nemmere, men også sjovere at være mig. Og det gør det nemmere for mig at være til stede i nuet.

Jeg er så heldig at have Morten, som også deltog i kurset med stort udbytte, til at hjælpe med at holde fast i de gode vaner. Vi fik nogle konkrete værktøjer til hverdagen, og vi bruger dem bevidst mindst en gang om ugen. Ubevidst sikkert meget mere.

Mange hilsner

Birgitte

Kære Anne-Grete

En hilsen og tak for den dejlige uge på Lesbos – den vil jeg aldrig glemme. Glædes hver gang mine tanker falder der.
Utroligt, at så mange mennesker uden at kende hinanden (nå eller måske netop derfor) kan mødes så åbne, ærlige og ligeværdige.
Og at alle, hvad enten de var “på” eller ej, fik gavn af dialogerne.
Ja – wa-mer-ska-je-sie: det var nu ik`så ring.

Dejligt var det – og til Lesbos skal jeg helt sikkert igen. Jeg har talt med flere fra holdet og håber at mødes med dem igen.

Endnu engang tak for kurset.

Kærlig hilsen Gerd

Kære Alle

Tusind tak for en vidunderlig uge på Lesbos med dejligt sommervejr. Det er mange år siden, jeg har nydt en ferie som denne. De fantastiske og kærlige mennesker jeg var sammen med. – Jeg fik så meget ud af vores gruppemøder i Hannes have. Og tak til dig Anne-Grete for god undervisning og alt det skriftlige materiale, vi fik med.

Kærlig hilsen Meta (fra Odense)

Kære Anne-Grete

Dit kursus på den helt vidunderlige ø Lesbos var så godt, at jeg føler mig overbevist om at tage med dig snart igen. Der var en meget fin vekselvirkning mellem kursus, fritid og vandreturene i den smukke natur. Og at starte dagen med Lises Qigong værdsatte jeg også meget. Dit kursus var virkelig udbytterigt. Og du uddeler så gavmildt af dine mange artikler og din store erfaring og viden til os. For mig var arbejdet med options-dialogen det nye, jeg har taget med mig som et vigtigt arbejdsredskab til løbende at udskifte mine mange begrænsende overbevisninger med livgivende bekræftelser og overbevisninger.”

Kærlig tanker Anne Grethe Pind
(Kunstmaler, foredragsholder, underviser)