ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Udtalelser

Kære Anne-Grete.

Tak for din sommerhilsen fra Alfa-Omega Instituttet, det er altid en fornøjelse at læse om dine aktiviteter, erfaringer og reflektioner.

Jeg har gennem tiden været til flere af dine inspirerende foredrag, der altid har været spændende, indsigtsfulde og lærerige, så jeg glæder mig til de kommende foredrag. Jeg vil meget gerne have de kommende programmer tilsendt – tak.

Mange varme sommerhilsener – og tak for din kærlige væremåde !

Jette W. Hansen

Jeg har været til foredrag hos Anne-Grete og deltaget i flere af hendes kurser.

Anne-Grete er en utrolig varm og imødekommende person. Uanset hvem man er, synes det at virke som om, at hun er på øjeblikkelig bølgelængde med alle.

Anne-Grete har givet mig en fantastisk styrke til at tro på mig selv og komme videre med de problematikker, som jeg døjede med i mit liv.

Og så har hun lært mig, at man i samværet med andre mennesker kommer utrolig langt ved at udvise kærlighed, imødekommenhed og accept uden nogen form for fordømmelse.

Mødet med Anne-Grete har gjort en stor og positiv forskel i mit liv!

Anne, 36 år, sekretær

At finde en så super kompetent samtalepartner som vi har fundet i Anne-Grete har for os været lykken.

Da vi besluttede os for at gå i terapi sammen, var det vigtigt for os at finde en terapeut eller coach, som vi begge svinger med og føler os trygge ved. Selv om Anne-Grete er kvinde, oplever vi, at hun godt kan sætte sig ind i, hvordan mænd tænker, og også derfor følte vi os i gode hænder helt fra første færd.

Anne-Grete tør stille de vanskelige spørgsmål, og hun gør det med omsorg og uden at overskride vores grænser. For os har det været en ovenud positiv oplevelse at bruge Anne-Grete som tredje part til at tale nogle svære situationer og konflikter i vores forhold igennem.

Hendes tilgang til terapien er praktisk og nede på jorden, og hun er ikke bange for at bruge eksempler fra sit eget liv, hvilket vi oplever meget befriende. Vi vil stærkt anbefale Anne-Grete til andre par, som gerne vil udvikle sig og udforske parforholdets muligheder sammen.

Kærlig hilsen Jens og Malene (36 år)

“En stor tak til Anne-Grete for meget værdifuld sparring om tilrettelæggelse af vort medarbejderseminar om livskvalitet og stress den 11. – 12. september. Formålet var at give ny viden, inspiration og smagsprøver til medarbejderne om en række emner inden for denne overskrift. Også tak for dit meget væsentlige bidrag på seminaret om disse komplekse emner. Du gjorde det enkelt og nåede alligevel ind til den enkelte deltager med inspiration, som efterfølgende har været til stor hjælp for at kunne sætte yderligere fokus i dagligdagen.”

Hening Wilsten
Leder af Specialistafdelingen
Nordea
Område København

At gå i parterapi hos Anne-Grete, har været som en vitamin indsprøjtning til vores forhold. Selvom det er os selv, der gør arbejdet, virker Anne Grete som en fantastisk katalysator, der guider os i en konstruktiv retning. Tak for det!

Jacob og Trine (33 år)

Anne-Grete har lært mig at elske mig selv, og med afsæt i  denne – for mig – nye viden samt Anne-Gretes teknikker, har jeg formået at rejse mig fra stress og angst – med selvhealing, glæde og mod.

Jeg har mødt forskellige terapeuter i mit liv. Anne-Grete skiller sig meget positivt ud ved at være sig selv: glad & autentisk, (k)ærlig og fokuseret. Ikke mindst er Anne Grete på forunderlig vis i stand til at bygge op til, at man selv udvikler erkendelser og indsigt til bedre selvværd og udvikling.

Mette Petersen (Nykøbing Sj.)

Kære Anne-Grete

Du har været en fantastisk hjælp, både for min egen personlige udvikling og for parforholdet. I løbet af de måneder jeg har kommet til terapi hos dig, har jeg udviklet mig mere, og lært mere om mig selv, mine relationer og om livet, end jeg har gjort nogen side før.

Du har givet os begge/mig, helt enkle og ligefremme løsninger på problemer der syntes så komplekse før.

I parforholdet er det som om, at den møllesten vi har trukket rundt på i lang tid, i stedet er blevet til en kilde til inspiration og udvikling.

Det er som om at blive udstyret med et personligt og kærligt klarsyn jeg altid har manglet – faktisk et kørekort til at få det bedste ud af livet, af kæresten, af børnene og relationerne til andre mennesker i det hele taget.

De problemer og udfordringer jeg har haft med, har du håndteret med indsigt, klogskab, smil og positiv livssyn. Og du givet mig helt enkle råd eller nemme metoder til at ændre dem til løsninger i stedet.”

Mange kærlige hilsner
Anders Lauritsen (Odsherred)

At deltage i Anne-Gretes kurser er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Hele mit liv har jeg været et søgende menneske og samlet på viden, erfaring og indsigt, men jeg søgte stadig efter “et eller andet” – jeg vidste bare ikke hvad. Da jeg første gang deltog i et af Anne Gretes kurser, vidste jeg med det samme, at jeg nu havde fundet det.

Ubetinget accept og kærlighed er det essentielle i alt (og med sin fine indlevelse og menneskeforståelse er Anne-Grete selv det bedste eksempel herpå).

Mod til at vælge glæden, være den jeg er og ikke give al min kraft til andre. Redskaber til at finde mit livs formål. Bekræftelse på, at jeg er et elsket barn af universet og derfor kan føle mig tryg, integrere fortrængte sider i mig selv samt at jeg har alt i mig og – at alt kan forandres, hvis jeg selv ønsker det.

Blot et lille udpluk af hvad jeg har fået ud af kurserne.

Tak Anne-Grete.

Sonja, 60 år, alternativ behandler, lægesekretær m.m.

Kære Anne-Grete.

Tak for hjælpen sidst. Det har gjort underværker.

Rikke, 39 år, hjemmegående mor til 4

MOD TIL AT TRÆFFE ET VALG
Jeg ville skilles efter 25 års ægteskab, men turde ikke. Gjorde mig 1000 negative tanker om alt det, der kunne gå galt, ikke mindst på det økonomiske plan. Jeg kunne ikke blive, og jeg turde ikke flytte mig. Midt i denne smertefulde splittelse opsøgte jeg Anne-Grete. Hun stillede mig en masse spørgsmål. Jeg kunne sagtens lyve for mig selv, men de sande svar lå hele tiden og rumsterede inden i mig, så uanset hvad jeg sagde, var det de inderste ønsker og følelser, der var fokus på, og det kunne slet ikke betale sig sig for mig, at prøve at snyde mig selv. Det, jeg fik hos Anne-Grete, var i store træk: Hjælp til at modsige mine negative udtalelser om mig selv og fremtiden. Hjælp til at gøre det, jeg inderst inde vidste, var det bedste for mig. Hjælp til at tro på, at jeg fortjener at være glad og lykkelig. Hjælp til at gå i gang med at lære at finde trygheden i mig selv og ikke i mine omgivelser. Hjælp til at turde lave om på mit liv. Det lyder banalt, men det virker! Jeg turde ikke, og jeg gjorde det alligevel. Det er jeg taknemmelig for.

Bente, 56 år, oversætter.

Jeg har altid været god til at være der for andre, men har haft svært ved at
være der for mig selv.
Gennem dialogsamtaler, med Anne-Grete, har jeg arbejdet med og lært at lytte
til mig selv, til mine følelser og at turde vise min sårbarhed. Jeg har
arbejdet med mine forestillinger og forventninger til mig selv og andre.
Jeg selv, mit parforhold og mit arbejdsliv har nydt godt af denne udvikling,
som har bragt mig tættere på et liv efter mit hjerte.

Henrik, 34 år, børnehaveleder

Jeg har nydt at komme hos Anne-Grete det sidste år fordi jeg hver gang slapper af og let formår at åbne op for kontakten til mit inderste jeg. Anne-Grete har desuden givet mig en blid men effektiv vifte af tekniker og metoder til at arbejde med mig selv. Samlet har det givet mig en langt større livsglæde og energi hvilket er altoverskyggende. Mit oprindelige mål med at komme hos Anne-Grete var at opnå større gennemslagskraft arbejds- og karrieremæssigt. Dette er også opnået, men i dag forbløffes jeg over at jeg dengang så det som det vigtigste for mig.

Anders, 41 år, afdelingsleder i privat ejet biotek firma.

Da jeg første gang besøgte Anne-Grete, var det vel noget nær det underligste, jeg til da havde været ude for.
Det var en oplevelse af: “Jamen kan livet også være sådan? Så fyldt med glæde, accept og kærlighed?”.

Jeg kom “bare” for at få fjernet en edderkoppe-fobi. Til min store overraskelse var edderkopper vel næsten det, vi beskæftigede os mindst med. Og alligevel forsvandt fobien ret hurtigt.

Her kunne historien så have sluttet, hvis ikke Anne-Gretes undervisning, foredrag og hele indflydelse havde været så inspirerende, at jeg valgte at fortsætte.

Det er i høj grad Anne-Grete, som har igangsat den store og gode forandring, der i de sidste 10 år er sket i mit liv og i hele min indstilling til mig selv og mine medmennesker.
TAK for det!

Merete, 49 år, sekretær

Kære Anne-Grete.

Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har fået af dig – og for at vide at du er der, hvis eller når jeg igen får brug for det.
Da jeg i sin tid kontaktede dig og fik min første session, kunne mit selvværd ligge på et meget lille sted – og jeg var stresset og angst og fyldt med sorg og vrede.
Du hjalp mig dengang igang – og har siden hjulpet mig med at holde liv i en proces, så jeg nu kan sige, at har fået meget mere ro i mit liv, og at jeg ser med kærligere øjne og mere accept – både på mig selv og på andre.

Kirsten, 51 år, pædagog

Det meste af mit liv har været oversvømmet af lidelse. Jeg følte mig som offer for de ting, jeg kom ud for i mit liv. Jeg følte mig dum, grim og intetsigende, skønt jeg ofte fik tilkendegivelser om det modsatte. En positiv holdning til mig selv oplevede jeg kun glimtvis. Jeg var afhængig af bekræftelser udefra, og så snart jeg var alene, var jeg overladt til mine dystre tanker.
Gennem mange tålmodige gentagelser, og med redskaberne: udforsknings-dialog og accept, er jeg i dag i stand til at nyde livet. Jeg føler mig godt tilpas i mit eget selskab. Hvorfor? Fordi jeg tænker anderledes, og fordi jeg tilgiver mig selv, når mine handlinger ikke har været de mest hensigtsmæssige, og fordi jeg selv er i stand til at finde frem til årsagen, når noget går mig på.

Jeg vil gene benytte denne lejlighed til at takke Anne Grete, for sin generøse måde at dele ud af den måde hun tænker og handler på i sin hverdag. Det har haft den mest radikale indflydelse på min personlige udvikling.

Sonja, 57 år, ergoterapeut og billedkunstner

Måske kan jeg også gøre noget for dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive. 🙂