ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Grækenland

Bliv beriget med kursus og ferie – samtidig med at du støtter grækerne

For 19 år siden startede Anne-Grete Hav Hermansen sit meget eftertragtede kursus på Lesbos.
 
12.-21 juni 2021 – Qigong og natur-terapi aflyst i år pga. corona – noget af indholdet flyttes til september

2.-9. (13.) september 2021 Ro og næring til krop og sjæl
 
Se programmet for ugerne under kurserne og ring evt. for nærmere oplysninger på 39 63 68 54 eller mobil 40 10 37 54

Corona-update: Corona strategien i Grækenland er lige så forsigtig som i Danmark, og vaccinationerne skrider fremad, så der skulle ikke være nogen problemer med at rejse derned i september. Hvis dette skulle ændre sig, så kurset må aflyses, får du dine indbetalte penge retur, eller du kan overføre dem til et kursus på Lesbos næste år, og du kan ombooke din flybillet gratis. Så du kan roligt tilmelde dig.


Få ro, næring og healing til krop og sjæl

På kurset vil du få ro og næring til både krop og sjæl. Du vil bruge din krop uden at overanstrenge den, du vil få dejlige sansemættende oplevelser, og du vil få mulighed for at vende blikket indad, udforske dit ubevidste og finde ind til din egen indre ro, visdom og glæde.

Til hverdag går livet ofte lidt for hurtigt. I denne uge vil du få inspiration til at være mere nærværende – også efter du er kommet hjem – så du bedre kan mærke dig selv og dine dybere ønsker og behov og tage bedre vare på dig selv.

Kurset indeholder bl.a. meditation, mindfulness/opmærksomhed i nuet, vandreture i stilhed i smuk natur, naturterapi, arbejde med drømme, skyggesider, Option-processen, udforsknings-dialoger/life-coaching, visualisering, grounding, opbyggende ritualer i hverdagen og bad i varmt mineralsk kildevand. – Alle aktiviteter er selvfølgelig frivillige.

Desuden beskæftiger vi os med at slippe kontrol, have tillid, turde stå ved sig selv, lukke op for kærligheden til sig selv og til andre, lytte til hjertet og give sjælen næring.

Det er også muligt at deltage i de livgivende Qigong øvelser stående ved havet, mens solen står op. Øvelserne øger kroppens flow og stimulerer din grounding, centrering og balance – det giver ny energi og velvære. Kræver ingen forudsætninger, alle, der har lyst, kan være med.


Om kursusstedet

Øen Lesbos er den tredie største ø i det græske ø-hav. Den ligger i den nord-østlige del af Grækenland. Her er bjerge, lavland, klipper og strande, et væld af oliventræer, maleriske byer med små gyder, venlige grækere, duften af pinjetræer, lyden af cikader, det azurblå hav – liv og fredfyldthed.

Vi bor i Petra, som er en mindre by på den nordlige vestkyst af øen. Byen ligger ned til stranden i en bugt omkranset af bjerge – uantastet af krise og flygtninge fortsætter livet sin rolige gang her.

Naturen danner rammen om kurset, både på vandreturene og når vi samles ved vandet eller i en dejlig have.

Lesbos er en stor ø, så du møder ikke eventuelle flygtninge, med mindre du opsøger dem, og det er vigtigt, at vi ikke svigter grækerne ved at undlade at tage derned. De har brug for os både moralsk og økonomisk. Så kom og nyd dette dejlige sted. Hele Øen er nu en del af UNESCOs verdensarv pga. sin unikke og smukke natur.


 

Kursuslederne er:

ag Anne-Grete Hav Hermansen er uddannet psykoterapeut med bl.a. gestalt- og kropsterapi, jungiansk drømmeanalyse, kunstterapi og Option-dialoger fra USA.

Anne-Grete har været kursusleder siden 1980. Hun er stifter af Alfa-Omega Instituttet, en skole i livskunst for krop, sind og ånd i København. Hun arbejder til daglig med individuel- og parterapi, foredrag og kurser. Desuden har hun været leder af en 2½ årig uddannelse til lifecoach fra 1998-2017.

lise Lise Ryt-Hansen er uddannet Qigong-instruktør, psykomotorisk terapeut, idrætslærer og lifecoach fra Alfa-Omega Instituttet. Hun underviser og behandler til daglig i Birkerød.
Vi samarbejder desuden med Hanne Beyer Iversen, der har boet i Petra siden 1995. Hun taler græsk og er godt lokalt kendt. Gennem hende har vi fundet steder, som de fleste turister ikke opdager og besøger.

Se detaljer om de enkelte kurser her:

12.- 21. juni 2021 – Qigong og natur-terapi

2.-9. (13.) september 2021 Ro og næring til krop og sjæl
 
Fly, ophold, pris m..

Vi har tidligere rejst med Spies, men efter corona-krisen har Spies desværre droppet Lesbos som destination for at spare. Det afskrækker os heldigvis ikke, da Lesbos er sådan et dejligt sted. Så nu flyver vi med rutefly over Athen til Lesbos. Det tager lidt længere tid, men vi slipper for et tidligt morgenfly, det er let (bagagen bliver sendt direkte), det giver større fleksibilitet, hvis du vil blive lidt længere eller komme før, og prisen er ca. den samme. Selve kurset slutter torsdag aften d.9., men vi anbefaler som sagt, at du bliver til mandag d.13.både for at få nogle dage til at fordøje alt det oplevede og for at få en god flyforbindelse hjem.

Vi bor fortrinsvis på en lille pension med lejligheder med bad, toilet og køkkenkrog samt med balkon eller terrasse. Så du kan enten selv lave kaffe/te og mad eller spise på en af de nærliggende caféer eller restauranter.

Prisen for fly er fra ca. 3.000 – 3.500 kr. retur (afhængig af flyønsker og bestillingstidspunkt, tidlig bestilling betaler sig som reglen).

Hotel/ lejlighed koster 25 euro pr. dag for eneværelse, (Så 11 dage er ca. 2.000 kr.)

Transport til og fra lufthavnen er i taxa eller minibus, og prisen afhænger af antal deltagere. (Ring og hør nærmere).

Der er mulighed for ekstra feriedage, hvis der er plads. Tidligere deltagere anbefaler at have ekstra dage, hvis det er muligt. (Tidlig tilmelding anbefales.)

Betaling for kursus, administration, kursusmateriale og en CD (eller download) med meditationer og øvelser er i år kun 3.900 kr.

Hertil kommer udgifter til lokal transport samt mad og drikke (til rimelige priser).

 
Tilmelding

1. Du ringer til Anne-Grete tlf. 39 63 68 54 (mobil 40 10 37 54) og hører, om der er plads på kurset og snakker om, hvor og hvordan du gerne vil bo.

2. Du betaler et depositum/administrationsgebyr på 950 kr. til Anne-Grete Hav Hermansen, Alfa-Omega Instituttet på konto 1471-12 42 91 42. (Det tilbagebetales kun med afbestillingsforsikring.) Når pengene er modtaget, er din plads endeligt reserveret. Sørg for at have en rejse- og afbestillingsforsikring, der dækker hele rejsen.

3. Anne-Grete booker hotel/lejlighed og transfer. Begge dele betales kontant ved ankomsten – til hotellet og til chaufføren.

4. Du booker selv fly via Athen til Lesbos/Mytilene, men Anne-Grete hjælper gerne.

5. Senest 2 måneder før afrejsen betales restbeløbet (2.950 kr.) til ovenstående konto.

Ca. en måned før rejsen får du en mail fra Anne-Grete med en masse praktiske oplysninger samt forskellige artikler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til ag@hav-hermansen.dk
 
lesbos_port

Se flere fotos fra turene

Se artikler om rejsen:

–   En sansemættet indre og ydre rejse

–   Stilhedens velsignelse

–   Ro og næring til krop og sjæl

Se udtalelser fra tidligere deltagere