ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Grækenland

Bliv beriget med kursus og ferie – samtidig med at du støtter grækerne

For 19. år i træk laver Anne-Grete Hav Hermansen sine meget eftertragtede kurser på Lesbos.
 
 
10.- 17 juni 2021 – Qigong og natur-terapi – Qigong og natur-terapi

starten af september 2021 (dato følger snarest)Ro og næring til krop og sjæl

Se ugeprogrammet og ring evt. for nærmere oplysninger på 39 63 68 54 eller mobil 40 10 37 54

Hvis en rejse bliver aflyst pga. corona eller andet, får du naturligvis de indbetalte penge retur.


Få ro, næring og healing til krop og sjæl

På kurserne vil du få ro, næring og healing til både krop og sjæl. Du vil bruge din krop uden at overanstrenge den, du vil få dejlige sansemættende oplevelser, og du vil få mulighed for at vende blikket indad, udforske dit ubevidste og finde ind til din egen indre ro, visdom og glæde.

Til hverdag går livet ofte lidt for hurtigt. I denne uge vil du få inspiration til at være mere nærværende – også efter du er kommet hjem – så du bedre kan mærke dig selv og dine dybere ønsker og behov og tage bedre vare på dig selv.

På kurset i juni er der især fokus på de livgivende Qigong øvelser, på åndedrættet og på meditation, mindfulness og naturterapi. Det handler bl.a. om væren i nuet og at forbinde sig med sin krop og sjæl og med naturen omkring os.

september er der et kortere Qigong program om morgenen. Desuden arbejder vi med drømme, skyggesider, Option-processen og udforsknings-dialoger.

Begge kurser indeholder – ud over Qigong-øvelser ved havet, meditation og mindfulness – også vandreture i stilhed i smuk natur, bad i en varm kilde, afspænding, visualisering, grounding og opbyggende ritualer i hverdagen.
– Alle aktiviteter er selvfølgelig frivillige.


Om kursusstedet

Øen Lesbos er den tredie største ø i det græske ø-hav. Den ligger i den nord-østlige del af Grækenland. Her er bjerge, lavland, klipper og strande, et væld af oliventræer, maleriske byer med små gyder, venlige grækere, duften af pinjetræer, lyden af cikader, det azurblå hav – liv og fredfyldthed.

Vi bor i Petra, som er en mindre by på den nordlige vestkyst af øen. Byen ligger ned til stranden i en bugt omkrandset af bjerge – uantastet af krise og flygtninge fortsætter livet sin rolige gang her.

Naturen danner rammen om kurset, både på vandreturene og når vi samles ved vandet eller i en dejlig have.

Lesbos er en stor ø, så du møder ikke eventuelle flygtninge, med mindre du opsøger dem, og det er vigtigt, at vi ikke svigter grækerne ved at undlade at tage derned. De har brug for os både moralsk og økonomisk. Så kom og nyd dette dejlige sted. Hele Øen er nu en del af UNESCOs verdensarv pga. sin unikke og smukke natur.


 
 

Kursuslederne er:

ag Anne-Grete Hav Hermansen er uddannet psykoterapeut med bl.a. gestalt- og kropsterapi, jungiansk drømmeanalyse, kunstterapi og Option-dialoger fra USA.

Anne-Grete har været kursusleder siden 1980. Hun er stifter af Alfa-Omega Instituttet, en skole i livskunst for krop, sind og ånd i København. Hun arbejder til daglig med individuel- og parterapi, foredrag og kurser. Desuden har hun været leder af en 2½ årig uddannelse til lifecoach fra 1998-2017.

lise Lise Ryt-Hansen er uddannet Qigong-instruktør, psykomotorisk terapeut, idrætslærer og lifecoach fra Alfa-Omega Instituttet. Hun underviser og behandler til daglig i Birkerød.
Vi samarbejder desuden med Hanne Beyer Iversen, der har boet i Petra siden 1995. Hun taler græsk og er godt lokalt kendt. Gennem hende har vi fundet steder, som de fleste turister ikke opdager og besøger.

Se detaljer om de enkelte kurser her:

10.- 17. juni 2021 – Qigong og natur-terapi

starten af september 2021 (dato følger snarest)Ro og næring til krop og sjæl
 
 
Tilmelding

1. Du ringer til Anne-Grete tlf. 39 63 68 54 (mobil 40 10 37 54) og hører, om der er plads på kurset og snakker om, hvor og hvordan du gerne vil bo.

2. Du betaler et depositum/ administrationsgebyr på 950 kr. til Anne-Grete Hav Hermansen, Alfa-Omega Instituttet på konto 1471 – 12 42 91 42. (Det tilbagebetales kun med afbestillingsforsikring.)

Når pengene er modtaget, er din plads endeligt reserveret.

3. Når Anne-Grete har reserveret fly og ophold hos Spies, får du en bekræftelse og opkrævning af depositum til Spies på mail (1.500 kr. – plus 259 kr. hvis du ønsker afbestillingsforsikring – tjek om du allerede har forsikring.) Du kan betale over nettet, i banken eller med dankort på tlf. 70 10 15 10 (til Spies). Hvis du ikke har mail, får du det tilsendt med posten.

4. Senest 2 måneder før afrejsen betales restbeløbet for fly, ophold og kursus til Spies. Du får billetten tilsendt på mail og kan selv printe den ud. (Eller du kan få den med posten).

Ca. en måned før rejsen får du en mail fra Anne-Grete med diverse praktiske oplysninger samt forskellige artikler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til ag@hav-hermansen.dk

lesbos_port

Se flere fotos fra turene

Se artikler om rejsen:

–   En sansemættet indre og ydre rejse

–   Stilhedens velsignelse

–   Ro og næring til krop og sjæl

Se udtalelser fra tidligere deltagere