ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Grækenland

Bliv beriget med kursus og ferie – samtidig med at du støtter grækerne

 

 

For 18. år i træk laver Anne-Grete Hav Hermansen sine meget eftertragtede kurser på Lesbos.

 

13.- 20 juni 2019 – Healing af krop og sjæl – Healing af krop og sjæl

5.-12. september 2019 – Ro og næring til krop og sjæl

 

Få ro, næring og healing til krop og sjæl

På kurserne vil du få ro, næring og healing til både krop og sjæl. Du vil bruge din krop uden at overanstrenge den, du vil få dejlige sansemættende oplevelser, og du vil få mulighed for at vende blikket indad, udforske dit ubevidste og finde ind til din egen indre ro, visdom og glæde.

Til hverdag går livet ofte lidt for hurtigt. I denne uge vil du få inspiration til at være mere nærværende – også efter du er kommet hjem – så du bedre kan mærke dig selv og dine dybere ønsker og behov og tage bedre vare på dig selv.

Kurserne indeholder bl.a. meditation, mindfulness/opmærksomhed i nuet, vandreture i stilhed i smuk natur, arbejde med drømme, skyggesider, Option-processen, udforsknings-dialoger/coaching, visualisering, grounding, healing, opbyggende ritualer i hverdagen og bad i varmt mineralsk kildevand.

Desuden beskæftiger vi os med at slippe kontrol, have tillid, turde stå ved sig selv, lukke op for kærligheden til sig selv og til andre, lytte til hjertet og give sjælen næring.

Det er også muligt at deltage i Qigong og andre energigivende og balancerende øvelser stående ved vandet, mens solen står op. Øvelserne øger kroppens flow og stimulerer bl.a. din grounding, centrering og balance – det giver ny energi og velvære. – Kræver ingen forudsætninger. Alle, der har lyst, kan være med.

 

Om kursusstedet

Øen Lesbos er den tredie største ø i det græske ø-hav. Den ligger i den nord-østlige del af Grækenland. Her er bjerge, lavland, klipper og strande, et væld af oliventræer, maleriske byer med små gyder, venlige grækere, duften af pinjetræer, lyden af cikader, det azurblå hav – liv og fredfyldthed.

Vi bor i Petra, som er en mindre by på den nordlige vestkyst af øen. Byen ligger ned til stranden i en bugt omkrandset af bjerge – uantastet af krise og flygtninge fortsætter livet sin rolige gang her.

Naturen danner rammen om kurset, både på vandreturene og når vi samles ved vandet eller i en dejlig have.

Lesbos er en stor ø, så du møder ikke eventuelle flygtninge, med mindre du opsøger dem, og det er vigtigt, at vi ikke svigter grækerne ved at undlade at tage derned. De har brug for os både moralsk og økonomisk. Så kom og nyd dette dejlige sted. Hele Øen er nu en del af UNESCOs verdensarv pga. sin unikke og smukke natur.

 

Om Kursuslederne

ag

Anne-Grete Hav Hermansen er uddannet psykoterapeut med bl.a. gestalt- og kropsterapi, jungiansk drømmeanalyse, kunstterapi og Option-dialoger fra USA.

Anne-Grete har været kursusleder siden 1980. Hun er stifter af Alfa-Omega Instituttet, en skole i livskunst for krop, sind og ånd i København. Hun arbejder til daglig med individuel- og parterapi, foredrag og kurser. Desuden har hun været leder af en 2½ årig uddannelse til lifecoach fra 1998 – 2017.

 

lise

Lise Ryt-Hansen er uddannet idræts-lærer, afspændingspædagog, Qigong-instruktør og lifecoach fra Alfa-Omega Instituttet. Hun underviser og behandler til daglig i Birkerød.

 

 

 

Vi samarbejder desuden med Hanne Beyer Iversen, der har boet i Petra siden 1995. Hun taler græsk og er godt lokalt kendt.
Gennem hende har vi fundet steder, som de fleste turister ikke opdager og besøger.

 

 

Se detaljer om de enkelte kurser her:

13.- 20. juni 2019 – Healing af krop og sjæl

5.- 12. september 2019 – Ro og næring til krop og sjæl

 

Tilmelding

1. Du ringer til Anne-Grete og hører, om der er plads på kurset og snakker om, hvor og hvordan du gerne vil bo: Tlf. 39 63 68 54 (fastnet).

2. Du betaler et depositum/ administrationsgebyr på 850 kr. til Anne-Grete Hav Hermansen, Alfa-Omega Instituttet på konto 1471 – 12 42 91 42 i Danske Bank.

Når pengene er modtaget, er din plads endeligt reserveret.

3. Når Anne-Grete har reserveret fly og ophold hos Spies, får du en bekræftelse og opkrævning af depositum til Spies på mail (1.500 kr. – plus 259 kr. hvis du ønsker afbestillingsforsikring – tjek om du allerede har forsikring.) Du kan betale over nettet, i banken eller med dankort på tlf. 70 10 15 10 (til Spies). Hvis du ikke har mail, får du det tilsendt med posten.

4. Senest 2 måneder før afrejsen betales restbeløbet for fly, ophold og kursus til Spies. Du får billetten tilsendt på mail og kan selv printe den ud. (Eller du får den med posten).

Ca. en måned før rejsen får du en mail fra Anne-Grete med diverse praktiske oplysninger samt forskellige artikler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 39 63 68 54 (fastnet) eller skrive til ag@hav-hermansen.dk

lesbos_port

 

Se flere fotos fra turene

 

Se artikler om rejsen:

–   En sansemættet indre og ydre rejse

–   Stilhedens velsignelse

–   Ro og næring til krop og sjæl

 

Se udtalelser fra tidligere deltagere