ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Anmeldelse CD’en: “Indre ro, balance og styrke”

Anmeldelse af cd’en i bladet PSYKE & SJÆL:

Healende Meditationer

Denne perle af en cd med 6 guidede meditationer stemmer sindet til ro og bringer balance og styrke til både krop og sjæl.

De fleste af os ved godt, at meditation er gavnligt, fordi det skaber indre ro og bringer os tilbage til nuet, hvor livet foregår. Men det er ikke altid nemt i praksis at få mediteret, dels fordi vores moderne liv foregår i et højt tempo, og dels fordi vores tanker er tilbøjelige til at trække os ud i enten fortiden eller fremtiden. Men med cd’en” Indre ro, balance og styrke”, er der virkelig god hjælp at hente.

Anne-Grete Hav Hermansen har indtalt en række af sine bedste meditationer og øvelser på denne cd, der er let at gå til for alle – uanset om man har prøvet meditation før eller ej. Der er både korte og lange øvelser, fx Stå godt på dine ben, der kun tager godt to minutter og er rigtig god til hurtigt at skabe jordforbindelse, og Indre ro og balance med chakraenergierne, som er en længere meditation, der balancerer chakraerne.

Stemmeføringen på cd’en er utrolig behagelig og varm, og via sin væren og sin dybe, rolige stemme formår Anne-Grete Hav Hermansen at spejle den indre ro, balance og styrke, der findes i os alle. Hun skaber oaser af stilhed mellem ordene, som giver lytteren mulighed for at skabe sine egne indre billeder og oplevelser. Og Pushkars smukke musik er med til at skabe dette rum, der nærer indre ro, kreativ visualisering, balance, styrke og healing.

Anne-Grete Hav Hermansen f. 1948, har i over 30 år beskæftiget sig med forskellige former for terapi og selvudvikling og arbejder i dag med både coaching, psykoterapi, kropsterapi, drømmeanalyse, meditation og kunstterapi. Hun holder desuden foredrag og kurser rundt omkring i landet og arrangerer også spirituelle rejser til udlandet. Læs mere på www.alfa-omega-instituttet.dk

Kære Anne-Grete.

Nogle gange finder man perler, din CD er en af dem. Den er healende og giver dyb indre ro. Din stemme sammen med Pushkars musik er bare vidunderlig.

Tusind tak fra Anne

Kære Anne-Grete.

Tak for din CD. Den vil blive min “ven” til at finde tilbage til min indre ro efter en tid med stress og mange prøvelser. Heldigvis bliver det nemt med så godt et redskab. Det var også fantastisk at få kontakt med min indre kraft og styrke igen.

Kærlige tanker til dig
Kirsten

Efter at have hørt cd’en vil jeg med glæde sælge den i min klinik. Det er gedigent og professionelt arbejde. En fornøjelse at høre.

Tuula Bech

Kære Anne-Grete

Jeg er begejstret for din CD. Først mente jeg at chakra-meditationen var den bedste; nok mest fordi temaet var nyt for mig, og jeg ikke før har oplevet en guidet meditation over chakraerne. Men efterhånden som jeg har lyttet til hele CD’en flere gange, synes jeg at alle meditationerne og øvelserne er fortrinlige.

Venlig hilsen
Lise Clemensen

Hej Anne-Grete.

Jeg har i mange år mediteret on and off, både med guidede, og ikke guidede meditationer.

Jeg må sige, med hånden på hjertet – disse meditationer, du har indtalt, er ABSOLUT nogle af de bedste, jeg har været i nærheden af.

Ord, for hvad jeg ønsker at udtrykke til disse, føles ikke fyldestgørende. Dog vil jeg alligevel prøve.

Du besidder en utrolig behagelig, varm og tydelig stemme, som går dybt i sjælen. Passende pauser, hvor den smukke musik understøtter processen.

Flere af disse meditationer, har bragt mig i en stemning af dyb taknemmelighed og glæde fra inderst til yderst.

TAK FOR DET.

Mange hilsner

Bettina Jarø

Kære Anne-Grete Hav.

Jeg har aldrig i mit liv lyttet til en meditations CD, der er så let at bruge – og jeg har prøvet mange – og med en der guider os flere mennesker igennem.

Det er så dejligt, fordi den har givet mig en endnu større styrke til at omfavne alt. Selv mine forældre er jeg blevet endnu mere taknemlig overfor, selvom de har omsorgsvigtet mig så meget, og har givet anledning til så mange års kamp for et bedre liv, fordi jeg har måttet bearbejdet og bearbejdet min opvækst. – Jeg ved, at jeg endelig har fået en ”ven” for livet i den CD – og jeg har ellers haft mange ”trofaste venner”, som jeg har lyttet til i flere år.

Jeg har indspillet cd’en til min mobil, som den eneste nogensinde, så jeg også kan tage en pause fra det hele i mit arbejde – det er så fedt. Selv min mand, der aldrig har prøvet meditation, kan finde ud af det. – Og det er stort, synes jeg.

Jeg vil også prøve den til mine teenagebørn.

Tusind tak – jeg sender dig masser af positive tanker.

Kærlig hilsen

Judith

Nuuk, Grønland

Kære Anne-Grete!

Jeg har lige siddet udenfor. Med ryggen mod husmuren og næsen op mod solen. Lyttet til din rolige stemme og Chakra meditationen.

Det var så dejligt. Det var som om solen forstærkede meditationen endnu mere, og energien blev givet fri. Dejligt!

Tak for de tilsendte cd’er, de har allerede vakt glæde hos både mig og andre.

Jeg brugte meditationen ”Find din indre kraft og styrke” med en gruppe unge drenge, der trængte til at finde indre styrke, i stedet for at bruge næverne. God oplevelse! De har efterfølgende arbejdet med det, og gik op i det med stor iver. Skønt at se det også virker med andre, og ikke kun en selv.

Tak, tak og tak igen.

Kærligst Kamilla

Kære Anne-Grete.

Ville bare sige dig, hvor utrolig taknemlig jeg er for din CD. Det er ligesom om, du på én eller anden måde er rykket nærmere Færøerne – mig. Jeg bruger meditationerne selv, men også min datter er glad for dem. I mit arbejde i psykiatrien, både individuelt og i selvudviklingsgrupper, er flere af meditationerne – alt afhængigt af klienterne – meget brugbare, enten ved direkte lytning eller øvelser inspireret af dem. Alt det bedste!

Kærligst Fía

fra Færøerne

Jeg har med stor fornøjelse og udbytte, benyttet Anne-Gretes CD.

Både i forhold til min egen yogapraksis, når jeg havde brug for en venlig stemme til at guide mig, men især på mine børne- og teen-yoga hold.

Her har både børn og unge haft glæde af flere af de guidede meditationer, som er velegnede til denne aldersgruppe. Bl.a. den med et kraftfuldt dyr og med træet – som børn kan relatere til.

Jeg kan varmt anbefale Anne-Gretes CD for alle aldersgrupper, der ønsker at bruge visualiseringens enestående redskaber til udvikling, afspænding, ro og kropsbevidsthed.

Bedste hilsner

Emmamaria

Børneyogalærer

Hej Anne-Grete.

Lige en hilsen fra Kitte i Aars for at fortælle at din CD ”Indre ro, balance og styrke” har været og er en berigelse for mig.

Jeg bruger den både om natten og om dagen, fordi den giver mig ro i kroppen. Samtidig styrker det min krop og sjæl at lave specielt chakra-meditation. – Ja, jeg har fundet en ny tryghed i kroppen.

Jeg vil også fremhæve jordforbindelses-meditationen, som hjælper i min proces med at hele sår fra mine forældre. Den medvirker til, at jeg formår at opbygge og skabe en ny og konstruktiv kontakt til min far – som jeg er meget taknemlig for – samt kappe endnu nogle destruktive og ødelæggende bånd, jeg havde til min mor. Jeg har formået et give slip – givet mig selv fri. I den sammenhæng er det en hjælp for mig at lave netop sidstnævnte meditation.

Desuden er det godt at starte med meditationen ”Krop og følelser”.

Jeg bruger alle øvelser og har blot fremhævet dem, der betyder mest for mig.

Jeg værdsætter også din stemme, som virker kraftfuld og rolig.

Dette var feedback, som jeg håber, du kan bruge. Det er første gang, at jeg har kontaktet en person på denne måde. – Det måtte jeg bare gøre.

Kærlig hilsen Kitte

Ønsker hermed at bestille din CD,” Indre ro, balance og styrke.”
Har selv haft den, men da jeg er meget begejstret for den, har jeg foræret den til min veninde.
Har tit snakket om meditation med nogle veninder, men et par stykker er noget skeptiske. Her synes jeg, at din CD er fantastisk. Ingen hokus pokus. Her kan alle være med.
Glæder mig til at modtage den, da jeg mangler den i hverdagen.

Med venlig hilsen Lone Jørgensen

Kære Anne-Grete

Jeg har meget glæde af din cd. Den rolige stemmeføring og den meget stærke musik og ordet ”ligenu”.

TAK

Venlig hilsen Niels Sørensen

Anmeldelse af cd’en i bladet Nyt Aspekt

ao_cd_anmeldelse

Læs hvordan du bestiller CD’en