ag@hav-hermansen.dk   |   +45 39 63 68 54 / +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Ro og næring til krop og sjæl – september 2019

5.-12. september 2019

 

Generel information samt tilmelding: se Grækenland

 

 

Plan for ugens forløb:

Torsdag er der afrejse fra Kastrup kl. 8 og ankomst til Petra ca. kl. 13-13.30. Herefter er der tid til frokost, eventuelle indkøb og afslapning.
Kl. 16 mødes vi i den dejlige have ved Miramare, hvor vi nyder en forfriskning, mens Anne-Grete introducerer til ugens forløb, Option-filosofien, drømmeforståelse, skyggesider og mindfulness. Desuden giver Lise en kort introduktion til de livgivende kinesiske Qigong øvelser.

Kl. 18 tager vi på en lille rundtur i Petra og en meditation i den gamle kirke. Vi slutter af ved Kvindekooperativet, hvor der er fælles middag med solnedgang over havet for de, der har lyst.

Fredag – onsdag morgen er der mulighed for at lave Qigong og andre energigivende øvelser ved vandet. Der er desuden mulighed for et udvidet Qigong program om morgenen og tirsdag eftermiddag som alternativ eller supplement til gruppemøderne.

Fredag kan I sove længe eller lave Qigong, tage på stranden eller lave andet, I har lyst til, om formiddagen.
Kl. 13-16 Mødes vi i gruppen. Her vil vi – efter en guidet meditation – se på nattens drømme (eller andre drømme I har med) og arbejde med jeres “skyggesider”. Vi arbejder også med jordforbindelse, opmærksomhed i nu’et og med ritualer der nærer krop og sjæl.
Kl. 17
tager vi ud til den varme kilde ved Eftalou. Her veksler vi mellem at sidde i det varme mineralske kildevand i en lille hvælvet dome og at tage en afkølende dukkert i havet udenfor. Det sætter gang i blodcirkulationen og er både afslappende og oplivende. (Det er også muligt at sidde i et stort privat badekar, hvor du selv kan regulere temperaturen.) Bagefter er der fælles middag på en restaurant ved havet.

Lørdag
Kl. 10-13 arbejder vi igen med drømme samt med udforsknings-dialoger (Option-dialoger) for at opdage og slippe gamle ubevidste holdninger og overbevisninger, som påvirker jeres liv og ikke tjener jer længere.
Kl. 16 mødes vi til en usædvanlig smuk vandretur langs havet. Undervejs vil der være meditation i vandkanten, øvelser der aktiverer nattens drømme samt fodmassage på stranden. Vi slutter af med en fælles middag på en strandtaverna i en uforstyrret bugt, hvor vi også kan bade.

Søndag er helt til jeres egen disposition. (Gudstjenesten i Mariakirken kan anbefales. Det lokale museum, en tur til Molivos eller stranden er også muligheder.)

Mandag
Kl.10-13 fortsætter vi arbejdet med drømme og dialoger ved sommerhuset.
Kl. 16 mødes vi i havnen i udkanten af Petra. Herfra sejler vi ud til en ubeboet ø – Kaninøen. På toppen af øen er en flot udsigt og en lille kirke, som vi besøger. I en pinjeskov med magisk stemning laver Lise en guidet meditation og afspænding, inden bådens kaptajn forkæler os med græsk picknik på stranden, hvor vi også kan bade. Vi sejler tilbage, mens lysene tændes i Petra og omegn.

Tirsdag
Kl. 10-13
arbejder vi igen med drømme og udforsknings-dialoger, samt jeres skjulte ressourcer og med en chakra-balancering.
Efter en mulig dukkert er der fælles frokost på en strandtaverna nær sommerhuset, for de der har lyst.
Om eftermiddagen kan I blive ved stranden eller lave andet, I har lyst til. Kl. 16.30-18 er der også mulighed for at deltage i noget udvidet Qigong undervisning med bl.a. åndedrætsøvelser og “giv-slip-øvelser”.

Onsdag
Kl. 10-13 samler vi op på ugens forløb, og hvordan vi kan bruge det indhøstede derhjemme.
Kl. 16.30 mødes vi ved Miramare og bliver kørt op til bjerglandsbyen Petri. Herfra vandrer vi ind i bjergene bag ved Petra til Møllernes dal, hvor vi mediterer til naturens lyde. Vi slutter af med den lækreste middag i en lille restaurant i Petri med en fantastisk udsigt over Petra, hele bugten, havet og solnedgangen.

Torsdag
Kl. ca. 9.30 tager vi afsted fra dejlige Petra igen, kører sydpå på tværs af øen til Mytilini, hvorfra flyet går hjemad. Ankomst i København kl. 15.25.

 

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Vandreturene er for det meste i stilhed. På turene er det muligt at finde krydderurter og lægeurter, som vi gerne fortæller om. Der vil også være nogle gå-meditationer undervejs. Alle kan være med uanset kondition.

 

Start dagen på kurset med Qigong og andre energigivende øvelser på stranden

Som nævnt er der mulighed for at deltage i Qigong om morgenen. Qigong er for kineserne, hvad yoga er for inderne. Det vil sige en slags kinesisk yoga. Qi gong betyder ”at arbejde med livsenergien”. Qigong er en langsom, meditativ bevægelsesform, der bl.a. øger din kropsbevidsthed, styrker immunsystemet, reducerer stress, skaber indre ro og velvære, giver mere energi og forbedret søvn, skærper koncentration og nærvær, styrker led, muskler og kredsløb, forbedrer kropsholdning og åndedræt. – Prøv Qigong – mærk og udnyt kraften & energien på Lesbos.

Tidligere deltagere har været meget begejstrede for at stifte bekendtskab med Qigong.

Nu er der desuden mulighed for, at du kan fordybe dig endnu mere i Qigong.

Læs mere om Qigong

                             

 

Fly, ophold m.m.

Der er fly direkte til Lesbos. Fly, logi og transfer arrangeres af Spies. Vi bor fortrinsvis på en lille pension med lejligheder med bad, toilet og køkkenkrog samt med balkon eller terrasse. Så du kan enten selv lave kaffe/te og mad eller spise på en af de nærliggende caféer eller restauranter.

Prisen for fly, hotel, transfer og kursus er fra 8.649 kr. til 8.799 kr.

Tillæg for eneværelse er fra 565 – 750 kr.- afhængig af, hvilken slags værelse det er.

Der er mulighed for eneværelse og for en ekstra uges ferie mod et mindre tillæg, hvis der er plads. Tidligere deltagere anbefaler at tage en ekstra uge, hvis det er muligt. (Tidlig tilmelding anbefales.)

 

Andre udgifter

Kursusmateriale og en CD med meditationer og øvelser er inkluderet i prisen, men ikke lokal transport og måltider.

 

 

Generel information samt tilmelding: se Grækenland